Jaf armat în Botoşani: Doi bărbaţi cu cagule şi înarmaţi au spart o casă de amanet

Două persoane cu feţele acoperite cu cagule şi înarmate au spart, în noaptea de marţi spre miercuri, o casă de amanet din municipiul Botoşani, de unde au furat aproximativ un kilogram şi jumătate de bijuterii din aur, iar poliţiştii au început cercetările, având un cerc de suspecţi.

471 afișări
Imaginea articolului Jaf armat în Botoşani: Doi bărbaţi cu cagule şi înarmaţi au spart o casă de amanet

Jaf armat în Botoşani: Doi bărbaţi cu cagule şi înarmate au spart o casă de amanet

Casa de amanet avea program până la miezul nopţii, iar cele două persoane, cu cagule pe faţă şi având un pistol, au pătruns, cu puţin înainte de ora 23.00, spărgând vitrina şi ameninţându-l pe gestionarul care se afla la serviciu.

După ce au furat bijuteriile în greutate de aproximativ 1,5 kilograme, cei doi atacatori au fugit după blocurile din spatele casei de amanet.

Angajatul a reuşit să apese butonul de panică chiar când a auzit vitrina spărgându-se, iar la faţa locului a ajuns o echipă de intervenţie, fiind alertată şi Poliţia.

Unitatea este dotată cu camere de supraveghere, iar imaginile sunt analizate de poliţiştii botoşăneni.

"Nu s-a putut stabili nici după vizionarea imaginilor dacă cele două persoane aveau o armă adevărată. Cert este că purtau ceva care semăna cu un pistol. Imaginile sunt procesate pentru a obţine ceva de o calitate mai bună. Însă, chiar şi aşa, după vizionarea imaginilor, avem deja un cerc de suspecţi" a declarat Daniela Ghiorghiescu, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani.

Sursa citată menţionează că în cursul zilei de miercuri se va face inventarul bijuteriilor lipsă, urmând să fie stabilit şi prejudiciul exact.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici