Jaf armat la o casă de pariuri din Timişoara. S-au furat 17.000 de lei

Un jaf armat a avut loc, luni dimineaţă, la o casă de pariuri aflată într-un cartier de la periferia municipiului Timişoara, unde două angajate au fost ameninţate şi închise în baia unităţii de către o persoană care a fugit apoi cu banii, valoarea prejudiciului fiind de 17.000 de lei.

77 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la o casă de pariuri din Timişoara. S-au furat 17.000 de lei

Jaf armat la o casă de pariuri din Timişoara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, jaful a avut loc în jurul orei 9.00, când un bărbat a intrat în incinta casei de pariuri având în mână un pistol.

Bărbatul a ameninţat-o pe una dintre cele două angajate aflate în unitate la acel moment, după care a închis-o în baie, alături de cealaltă colegă a sa, care deja se afla acolo.

Anchetatorii au declarat că suma sustrasă din casa de pariuri din Timişoara se ridică la 17.000 de lei.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Emil Andrei, a declarat că poliţiştii au reuşit să obţină semnalmentele atacatorului.

Potrivit acestuia, bărbatul are în jur de 25 de ani, aproximativ 1,80 metri înălţime, iar în momentul atacului purta o şapcă albă, o haină cu clugă de culoare închisă şi pantalon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici