Jaf armat la o casă de pariuri sportive din Mangalia

Două persoane mascate au pătruns, marţi noapte, într-o agenţie de pariuri sportive, din municipiul Mangalia, de unde, sub ameninţarea unei arme asupra unui casier, au furat 7.000 de lei.

48 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la o casă de pariuri sportive din Mangalia

Jaf armat la o casă de pariuri sportive din Mangalia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Mangalia, comisarul şef Nicolae Pescaru, două persoane mascate au pătruns, marţi, în jurul orei 21.30, în incinta agenţie de pariuri şi, după ce l-au ameninţat pe casier cu ceva ce acestuia i s-a părut a fi un pistol argintiu, i-au cerut toţi banii pe care îi avea din încasări.

De frică, acesta le-a dat hoţilor 7.000 de lei, după care cei doi au fugit pe jos.

Casierul a apăsat apoi imediat pe butonul de panică, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie şi ale firmei de pază cu care societatea avea contract.

"Totul a durat mai puţin de două minute, iar până am ajuns noi şi cei de la firma de pază hoţii dispăruseră. Curios este că angajaţii firmei de pază care monitorizează societatea trecuseră pe acolo cu 15 minute înainte de atac şi nu au văzut nimic suspect în zonă", a declarat Nicolae Pescaru.

Şeful Poliţiei Mangalia a mai precizat că s-a deschis o anchetă pentru identificarea şi prinderea autorilor şi s-a format deja un prim cerc de suspecţi în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici