Jaf armat la o casă de schimb valutar din Bucureşti

Un bărbat a jefuit, vineri seară, o casă de schimb valutar din cartierul bucureştean Dorobanţi, ameninţând-o pe casieră cu un pistol cu bile de cauciuc, la ora transmtierii acestei ştiri suspectul fiind prins şi dus pentru cercetări la Secţia 1 Poliţie.

71 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la o casă de schimb valutar din Bucureşti

Jaf armat la o casă de schimb valutar din Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat MEDIAFAX că jaful a avut loc în jurul orei 21.00, pe strada Radu Beller, din cartierul Dorobanţi, din Capitală, când un bărbat înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc a ameninţat-o pe casieră, care i-a dat acestuia banii, după care suspectul a fugit.

Imediat după jaf, casiera a ieşit în uşa casei de schimb valutar şi a strigat după ajutor.

Ciocan a precizat că, deocamdată, poliţiştii nu au stabilit suma de bani pe care bărbatul a furat-o din casa de schimb valutar.

Potrivit sursei citate, suspectul a fost prins la scurt timp după comiterea jafului de către un echipaj al Poliţiei Rutiere care patrula în zonă şi dus apoi la Secţia 1 Poliţie pentru cercetări.

La faţa locului, s-au deplasat echipaje ale Poliţiei Capitalei, care urmează să vizioneze casetele cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Surse judicare au declarat pentru MEDIAFAX că hoţul ar fi furat din casa de schmb valutar peste 14.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici