Jaf la o casă de amanet din Capitală. Hoţii au furat 2 kg. de aur şi 13.000 de lei

Doi bărbaţi, având batice legate la gură, au intrat, vineri dimineaţă, într-o casă de amanet de pe strada Buzoieni din Capitală, le-au spus angajatelor "să stea liniştite" şi au furat două kilograme de aur şi 13.000 de lei.

106 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de amanet din Capitală. Hoţii au furat 2 kg. de aur şi 13.000 de lei

Jaf la o casă de amanet din Capitală. Hoţii au furat 2 kg. de aur şi 13.000 de lei (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în jurul orei 8.45, într-o casă de amanet ce funcţionează şi drept casă de schimb de valutar, a declarat, pentru MEDIAFAX, purătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Bărbaţii, dintre care unul cu ten creol, aveau aproximativ 1,80 metri înălţime, geci de culoare închisă şi baticuri pe gură.

Aceştia le-au spus celor două angajate ale casei de amanet "să stea liniştite" şi au furat două kilograme de aur şi 13.000 de lei.

Ulterior, hoţii le-au închis pe femei în casa de amanet şi au plecat pe o motocicletă, potrivit martorilor oculari.

Angajatele au sunat la 112 şi la firma de pază, astfel că Poliţia şi angajaţii firmei au ajuns la faţa locului în acelaşi timp.

Poliţiştii Secţiei 19 îi caută pe suspecţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici