Jaf la o societate din Buzău. O angajată a fost rănită la gât cu un cuţit

Un jaf a avut loc, miercuri, la o societate comercială din municipiul Buzău, unde o persoană a ameninţat-o pe casieriţă cu un cuţit şi a rănit-o la gât, fugind apoi cu banii găsiţi.

20 afișări
Imaginea articolului Jaf la o societate din Buzău. O angajată a fost rănită la gât cu un cuţit

Jaf la o societate din Buzău. O angajată a fost rănită la gât cu un cuţit (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Jaful a avut loc la societatea Romcarbon.

Potrivit agentului Amalia Vlădescu de la Biroul de Relaţii cu presa al IPJ Buzau, la ora 14.30 o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a găsit colega de serviciu prăbuşită şi având răni la gât.

Conform sursei citate, nu s-a putut discuta cu victima pentru că aceasta era în stare de şoc.

Femeia rănită nu este în stare gravă, ea suferind o zgârietură superficială, potrivit unor surse din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău.

Conform surselor citate, victima jafului este o femeie în vârstă de 50 de ani. Ea a fost transportată cu salvarea la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalulului Judeţean Buzău, în stare de şoc.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că este vorba despre casieriţa de la societatea Romcarbon, care a fost găsită rănită în incinta firmei. Conform lui Crucianu, nu se constată urme de forţare la casieria respectivă, iar personalul de pază nu confirmă accesul unor persoane străine în curtea fabricii.

Aceeaşi sursă a precizat că s-a dispus efectuarea inventarului pentru a se stabili dacă din casierie au fost furaţi bani.

La ora actuală, salariaţii societăţii în care s-a produs jaful sunt controlaţi de agenţii de pază, verificările fiind făcute la cei care ies din schimbul întâi.

Surse din rândul angajaţilor susţin că astăzi (n.r. -miercuri) ar fi fost zi de salariu, iar suma sustrasă este considerabilă. Tot colegi de-ai victimei susţin că femeia s-ar fi dus la toaletă, iar la întoarcere agresorul i-ar fi pus cuţitul la gât şi ar fi obligat-o să descuie uşa.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, o variantă ar fi că atacatorul ar fi ştiut că sunt bani în casierie pentru salarii şi ar fi acţionat, la sigur, în urma acestei informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici