Jaful de la banca Raiffeisen de pe Şoseaua Olteniţei: Prejudiciul este în valoare de 41.000 de lei

Cei doi bărbaţi mascaţi care, miercuri după-amiază, au jefuit o sucursală a băncii Raiffeisen din Sectorul 4 al Capitalei, au luat din două sertare lei şi valută în valoare totală de 41.000 de lei, au declarat, joi, oficiali din Poliţia Capitalei.

386 afișări
Imaginea articolului Jaful de la banca Raiffeisen de pe Şoseaua Olteniţei: Prejudiciul este în valoare de 41.000 de lei

Jaful de la banca Raiffeisen de pe Şoseaua Olteniţei: Prejudiciu este în valoare de 41.000 de lei (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit sursei citate, cei doi, înarmaţi cu arme albe şi purtând cagule şi mănuşi, au intrat în unitatea bancară miercuri, în jurul orei 17.20., moment în care în sediu se aflau trei angajate şi o clientă.

După ce au agitat cuţitele în mod ameninţător, hoţii le-au atras atenţia celor patru femei să nu se opună şi să nu apese butonul de panică. Aceştia au luat din două sertare mai multe pachete de bani şi apoi au fugit.

Potrivit anchetatorilor, au fost vizionate imaginile surprinse de camerele video din interiorul băncii şi de o cameră montată pe o clădire din apropiere.

Din declaraţiile celor patru femei reiese că, după voce, hoţii par a fi persoane tinere.

Sediul Raiffeisen situat pe Şoseaua Olteniţei nr. 254 nu avea pază umană, în condiţiile în care, din anul 2010, potrivit legii, băncile nu mai au această obligaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici