Jandarmeria cumpără peste o mie de pistoale calibru 9x19 mm pentru acţiuni speciale şi antiteroriste

Jandarmeria Română a lansat o licitaţie pentru cumpărarea a maximum 1.600 de pistoale cal. 9x19 mm SA/DA, în vederea dotării personalului din structurile de acţiuni speciale şi antiteroriste. Valoarea totală estimată este de peste patru milioane de lei.

1530 afișări
Imaginea articolului Jandarmeria cumpără peste o mie de pistoale calibru 9x19 mm pentru acţiuni speciale şi antiteroriste

Jandarmeria cumpără 1.600 de pistoale calibru 9x19 mm pentru acţiuni speciale şi antiteroriste

Jandarmeria a lansat o licitaţie pentru încheierea unui acord-cadru de furnizare produse militare, respectiv a maximum 1.600 de pistoale calibru 9x19 mm SA/DA”.

”La nivelul Jandarmeriei Române există o dotare diferită în ceea ce priveşte pistolul pentru efectivele de acţiuni speciale şi antiteroriste. Armamentul aflat în dotare este, în mare parte, uzat moral şi fizic, putând pune în pericol utilizatorul cât şi terţele persoane. Prin încheierea acordului cadru de furnizare produse militare „Pistol cal. 9x19 mm SA/DA” se doreşte îmbunătăţirea suportului logistic al misiunilor şi creşterea din punct de vedere al calităţii mijloacelor tehnice, a capacităţii de reacţie şi intervenţie a structurilor de jandarmi. Tipul procedurii va fi licitaţie restrânsă (accelerată)”, se arată în anunţul Jandarmeriei.

Valoarea totală estimată este de 4.033.600 lei, iar data de deschidere a ofertelor este 14 iunie 2019.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici