Jandarmii Capitalei au aplicat, în minivacanţa de Crăciun, 157 de amenzi în valoare de 60.000 lei

Jandarmii bucureşteni au constatat, în minivacanţa de Crăciun, 35 de infracţiuni şi au aplicat 157 de amenzi în valoare totală de peste 60.000 de lei. Faptele constatate sunt efectuarea ilegală de operaţiuni cu articole pirotehnice, deţinere de droguri şi vânzarea de marfă contrafăcută.

57 afișări
Imaginea articolului Jandarmii Capitalei au aplicat, în minivacanţa de Crăciun, 157 de amenzi în valoare de 60.000 lei

Jandarmii Capitalei au aplicat, în minivacanţa de Crăciun, 157 de amenzi în valoare de 60.000 lei

„Au fost constatate şi aplicate 157 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 60.000 de lei (pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, proferarea de injurii sau consumul de băuturi alcoolice în locuri publice). De asemenea, au fost sesizate organelor abilitate 35 de infracţiuni (pentru efectuarea fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice, deţinerea de droguri pentru consum propriu şi comercializarea de produse contrafăcute)”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei.

Totodată, potrivit sursei citate, jandarmii au indisponibilizat peste 45.000 de obiecte şi materiale pirotehnice, depistate în urma unor acţiuni punctuale.

Jandarmeria Capitalei anunţă că în perioada 21-26 decembrie, a intensificat măsurile de ordine şi siguranţă publică şi a suplimentat dispozitivele de jandarmi care au patrulat în zonele cu aglomerări mari de persoane, acţionând în sistem integrat alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici