Jandarmii sunt în alertă, după ce o ursoaică şi doi pui au fost văzuţi pe străzile din Braşov

O ursoaică şi doi pui au fost observaţi, în noaptea de miercuri spre joi, în zona străzii Crişan din Braşov. Jandarmii sunt şi acum în zonă, după ce au patrulat toată noaptea.

477 afișări
Imaginea articolului Jandarmii sunt în alertă, după ce o ursoaică şi doi pui au fost văzuţi pe străzile din Braşov

Jandarmii sunt în alertă, după ce o ursoaică şi doi pui au fost văzuţi pe străzile din Braşov

Potrivit IJJ Braşov, în zona străzii Crişan a fost sesizată prezenţa unei ursoaice însoţite de doi pui.

Jandarmii susţin că unul dintre urşi, care se deplasa dinspre strada Lungă spre Crişan, a fost văzut de reprezentanţii Institutului de Cercetări şi Amenajări Silvice fugind în pădure.

Localnicii au mai sesizat prezenţa unui urs care se deplasa dinspre Şirul Livezii spre Schei, dar care nu a fost observat de echipajul de jandarmi.

„În curtea de unde am primit sesizarea iniţială (strada Şt. O. Iosif) nu a mai fost sesizată nicio mişcare în cursul nopţii”, au mai transmis reprezentanţii IJJ Braşov.

Potrivit acestora, un echipaj este prezet în zonă şi joi dimineaţă, dar va fi retras dacă nu vor mai fi sesizate probleme.

Taguri:
urşi,
pui,
jandarmi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici