Jandarmul lovit cu un scaun în cap, în timpul meciului U Cluj - Hermannstadt, a fost externat din spital

Jandarmul care a fost lovit cu un scaun în cap în timpul unui meci de fotbal a fost externat, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca şi va intra o perioadă în concediu medical, după care se va întoarce pentru o reevaluare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

364 afișări
Imaginea articolului Jandarmul lovit cu un scaun în cap, în timpul meciului U Cluj - Hermannstadt, a fost externat din spital

Jandarmul lovit cu un scaun în cap la un meci de fotbal a fost externat din spital

Comandantul Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, Doina Baltaru, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că starea generală de sănătate a jandarmului este bună, dar a rămas cu cefalee, durere de cap, care se va ameliora în timp.

„Pacientul se externează luni, starea lui generală este bună, a rămas cu cefalee, durere de cap, dar care se va ameliora în timp. Nu are deficite motorii şi va primi concediu medical, cel mai probabil, 20 de zile, după care va fi reevaluat tot în cadrul Spitalului Militar Cluj-Napoca. Pacientul trebuie să se odihnească, să nu se suprasolicite, de aceea nu merge direct la serviciu, pentru că trebuie să se refacă. Vom vedea cât de lungă va trebui să fie recuperarea medicală după acest concediu medical”, a spus Baltaru.

Jandarmul a fost rănit, în 9 iunie, la finalul partidei dintre „U” Cluj şi FC Hermannstadt, când unul dintre scaunele aruncate din tribună l-a lovit în cap, acesta căzând la pământ. A primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. El a fost apoi transferat la Spitalul Militar.

Bărbatul acuzat că l-a lovit pe jandarm este arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii a Tribunalului Cluj. Acesta este acuzat de ultraj sub forma tentativei de omor.

Taguri:
jandarm,
externat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici