Job modern, dar pretenţios. Alexandru, angajat la primăria Iaşi, verifică parcometrele folosind trotineta electrică

  • Alexandru, angajat la primăria Iaşi, verifică parcometrele pe trotinetă
  • Trotineta are limită de maximum 100 de kg, aşa că trebuie să aibă grijă la siluetă
  • Trotinetele au costat 5.000 de lei, inveţitie recuperată după o jumătate de zi
300 afișări

Dacă ai probleme cu tichetul de parcare ajutorul va veni cât ai clipi, pe trotinetă. Primarul din Iaşi a cumpărat două trotinete electrice, astfel încât angajaţii să ajungă mai repede la parcometrele cu probleme. Pe una dintre trotinete se urcă zilnic Alexandru, un tânar de 25 ani care verifică parcările. Înainte trebuie să treacă proba cântarului, deoarece trotineta are o limită de 100 de kg. 

Alexandru spune că acum are grijă ce mănâncă, pentru că nu ar vrea să se îngraşe. Primarul e mulţumit de investiţie, a dat 5.000 de lei pe ambele trotinete, bani care au fost recuperaţi într-o jumătate de zi, din plata parcărilor.
 
„Înainte mă trezeam la 7, făceam cam 2 ore jumătate pe la toate parcometrele. Acum fac o oră jumătate. Nu m-am urcat niciodată pe trotinetă înainte. A fost uşor, după primele două ture. Acum sunt în curs de slăbire, cu pandemia am avut probleme cu greutatea”, spune Alexandru Iriciuc.
 
Mihai Chirică, primarul oraşului Iaşi, a explicat că există mai multe zone ce vor fi gestionate de angajaţi ai primăriei dotaţi cu trotinete. 
 
„Trebuie să verifice zilnic toate parcometrele din oraş. Avem bazele de agrement care vor fi gestionate tot pe echipamente”, a declarat acesta. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici