Jobul pentru care au aplicat 10.000 de români

Concurenţa pentru ocuparea unui loc de muncă a atins cote maxime. Aproape 10.500 de români au aplicat până azi la prânz pentru singurul post de director de magazin scos la concurs de magazinul Profi.

459 afișări
Imaginea articolului Jobul pentru care au aplicat 10.000 de români

Jobul pentru care au aplicat 10.000 de români (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Anunţul a fost postat în urmă cu o lună iar astăzi este ultima zi în care mai pot fi trimise CV-uri, aşadar este de aşteptat ca numărul doritorilor să mai crească până la sfârşitul zilei, potrivit site-ului de recrutare Ejobs.ro, citat de gandul.info.

Acesta este jobul la care au râvnit cei mai mulţi în luna mai, în condiţiile în care salariul oferit de lanţul de magazine de tip discount nu este precizat.

Un alt loc de muncă atractiv este cel de coordonator vânzări directe la Romtelecom. Peste 4.700 de persoane au trimis CV-uri pentru acest post, anunţul fiind valabil până pe 5 iunie.
Nu în ultimul rând, românii vor să lucreze şi ca reprezentanţi vânzări consumabile, scule şi echipamente service auto, la C&M Jeler. Aproximativ 4.000 de candidaţi se bat pentru acest job.

Interesul crescut pentru aceste locuri de muncă nu este deloc surprinzător, în condiţiile în care peste 493.000 de români nu aveau un loc de muncă la finele lunii aprilie, potrivit statisticilor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici