Joi începe campania de informare privind pensiile private obligatorii

Campania de informare privind piaţa fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) va începe joi, când vor fi transmise primele pliante către cei aproape patru milioane de participanţi, a declarat, marţi, preşedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, Mircea Oancea.

3 afișări
Imaginea articolului Joi începe campania de informare privind pensiile private obligatorii

Joi începe campania de informare privind pensiile private obligatorii

"Pliantele vor fi transmise prin poştă şi vor conţine elementele de bază care vor asigura potenţialilor participanţi să ia o decizie în cunoştinţă de cauză cu privire la aderarea la un fond de pensii private obligatorii", a afirmat Oancea.

Sistemul de pensii private obligatorii a fost iniţiat la 17 septembrie.

Timp de patru luni, angajaţii cu vârsta sub 35 de ani până la 31 decembrie 2007 vor fi obligaţi să adere la un fond de pensii obligatorii administrate privat.

Opţional, salariaţii între 36 şi 45 de ani pot adera la un astfel de fond.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici