Judeţele Braşov şi Constanţa vor avea staţii SMURD

Ministrul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă, la Braşov, că oraşul de sub Tâmpa, dar şi municipiul Constanţa vor avea, începând din toamnă, câte o staţie SMURD.

20 afișări
Imaginea articolului Judeţele Braşov şi Constanţa vor avea staţii SMURD

Judeţele Braşov şi Constanţa vor avea staţii SMURD (Imagine: Mediafax Foto)

Nicolăescu spune că SMURD Braşov se va realiza după acelaşi model ca cea de la Bucureşti.

"Până în toamnă, vom pune în parametri cei mai potriviţi începerea a două staţii de tip SMURD, una la Braşov şi una la Constanţa. Ne-am gândit la aceste două locaţii pentru că ele reprezintă două zone aglomerate din punct de vedere al traficului rutier în general şi al circulaţiei turistice în special. Am vorbit deja cu ministruil secretar de stat Raed Arafat, iar decizia reste deja luată", a spus Nicolăescu.

Nicolăescu s-a aflat, sâmbătă, la Braşov pentru a vedea stadiul lucrărilor de reabilitare de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, demarate la începutul anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici