Jumătate din locurile pentru copiii infectaţi cu SARS-CoV-2 de la Spitalul Judeţean Arad sunt ocupate

  • Aproape jumătate dintre paturile din Compartimentul Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad sunt ocupate.
  • Este vorba despre pacienţi care au forme uşoare spre medii de boală, anunţă medicii.
235 afișări
Imaginea articolului Jumătate din locurile pentru copiii infectaţi cu SARS-CoV-2 de la Spitalul Judeţean Arad sunt ocupate

Jumătate din locurile pentru copiii infectaţi cu SARS-CoV-2 de la Spitalul Judeţean Arad sunt ocupate

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale din Arad, 63 de pacienţi, dintre care nouă copii confirmaţi cu infecţie SARS-CoV-2, sunt internaţi, miercuri, în secţiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

De asemenea, cinci pacienţi, toţi adulţi, se află la secţia de Terapie Intensivă.

„Avem nouă copii, internaţi în Compartimentul Boli Infecţioase Copii cu vârsta cuprinsă între 4 luni şi 17 ani cu forme uşoare spre medii de boală. În cadrul Compartimentului Boli Infecţioase Copii avem 20 de paturi pentru pacienţii pozitivi, cu posibilitate de suplimentare”, a explicat Lenuţa Timiş, director medical interimar SCJU Arad.

Locurile pot fi suplimentate şi în cazul adulţilor internaţi la spitalul arădean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici