Jurnalistul Cornel Nistorescu, implicat într-un accident (Video)

Jurnalistul Cornel Nistorescu a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier în urma căruia doi tineri au fost răniţi grav, după ce au intrat cu motocicleta în maşina condusă de ziarist, pe care acesta a întors-o într-un scuar, pătrunzând apoi pe celălalt sens de mers.

236 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul Cornel Nistorescu, implicat într-un accident (Video)

Jurnalistul Cornel Nistorescu, implicat într-un accident

Potrivit unor surse din Poliţie, Cornel Nistorescu (60 de ani) se afla, sâmbătă, în jurul orei 21.00, la volanul unui BMW pe Bd. Lascăr Catargiu, în sensul de mers dinspre Piaţa Victoriei spre Piaţa Romană, iar la intersecţia cu strada Gheorghe Manu a întors maşina într-un scuar şi a pătruns apoi pe sensul celălalt de mers, de unde venea o motocicletă Honda pe care se aflau doi tineri - un băiat şi o fată.

Şoferul motocicletei, Tiberiu Florescu (34 de ani) nu a mai putut evita impactul cu maşina condusă de jurnalist, atât el, cât şi tânăra care îl însoţea, fiind răniţi grav şi transportaţi la spital.

Conform surselor citate, lui Cornel Nistorescu i-a fost suspendat permisul de conducere şi i s-a întocmit dosar penal, fiind, totodată, testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici