Kaiacistul Iustin Porcăraşu, internat la Terapie Intensivă. Starea lui este staţionară

Kaiacistul Iustin Porcăraşu este internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, starea sa fiind staţionară ca şi conştienţă şi funcţii vitale, au precizat, duminică, reprezentanţii unităţii medicale.

479 afișări
Imaginea articolului Kaiacistul Iustin Porcăraşu, internat la Terapie Intensivă. Starea lui este staţionară

Kaiacistul Iustin Porcăraşu, internat la Terapie Intensivă. Starea lui este staţionară (Imagine: kaiaccanoeromania.blogspot.ro)

Medicii au mai spus că Porcăraşu a avut leziuni mai grave care au necesitat internarea la Terapie Intensivă, fără a preciza dacă acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

"Starea lui este staţionară, atât ca şi conştienţă cât şi ca funcţii vitale", a mai spus o reprezentantă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Medicii au mai spus că Iustin Porcăraşu nu doreşte să fie date informaţii suplimentare despre starea sa de sănătate.

Kaiacistul Iustin Porcăraşu, rănit în accidentul petrecut, sâmbătă după-amiază, după ciocnirea a două ambarcaţiuni în zona Gura Portiţei, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Dumitru Vâlcu, directorul Serviciului de Ambulanţă Tulcea, a declarat că starea sportivului este stabilă, dar că a fost luată decizia transportării lui la Spitalul Floreasca din Capitală întrucât are răni grave şi necesită tratament de specialitate.

"În prezent, este stabil. I-au fost suturate rănile care sângerau şi l-am preluat de pe Secţia ATI a Spitalului Judeţean Tulcea. S-a vorbit la Spitalul Floreasca, unde va fi transferat, pentru că necesită un tratament de specialitate, în condiţiile în care are leziuni grave: fracturi la mandibulă, fracturi de piramidă nazală± Acum a plecat cu ambulanţa spre Spitalul Floreasca", a declarat, sâmbătă, directorul SJA Tulcea.

Acesta a adăugat că nu poate spune dacă sportivul va rămâne cu sechele sau dacă îşi va putea continua activitatea sportivă, acest lucru urmând să-l stabilească medicii de specialitate care îi vor evalua leziunile.

Două persoane - kaiacistul şi o tânără - au fost rănite, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15.00, pe un canal, în zona Gura Portiţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici