VIDEO  Katariina, regina curăţeniei devenită influencer

O finlandeză în vârstă de 29 de ani este urmărită de 8 milioane de persoane doar pe TikTok.

765 afișări
Imaginea articolului Katariina, regina curăţeniei devenită influencer

Katariina, regina curăţeniei devenită influencer

Curăţarea gratuită a caselor altora i-a permis să călătorească prin lume. Numele ei este Auri Katariina, este finlandeză şi are 29 de ani. Femeia zâmbeşte în fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare, printre pete şi sute de saci de gunoi.

Un coşmar pentru toată lumea. Dar nu pentru ea, care este regina curăţeniei şi a făcut din pasiunea ei un loc de muncă: pe Instagram, are două milioane de urmăritori, dar pe TikTok sunt aproape 8 milioane de oameni care ascultă sfaturile ei în fiecare zi şi stau în continuare.

„Nu mi-e frică de murdărie, mizeria trebuie să se teamă de mine”, este motto-ul influencerei.

Totul a început când o mamă singură cu trei copii i-a cerut ajutor Katariinei pentru curăţarea şi aranjarea locuinţei. „Soţul ei îşi luase viaţa. Am fost la ei acasă într-un weekend şi am făcut curăţenie două zile consecutiv. În cele din urmă, doamna a plâns şi copiii ei m-au îmbrăţişat mulţumindu-mi. A fost cel mai bun sentiment vreodată: am putut să-i fac fericiţi”.

 

@aurikatariina

DEEP CLEANING THE MOST SHOCKING HOUSE EVER!!! 😱😍

♬ Unholy - Remix - ROSE BEAT

De atunci, din 2021, înarmată cu un burete şi mănuşi de cauciuc roz, tânăra finlandeză s-a pus şi mai tare pe treabă. A început să facă şi să publice tot mai multe videoclipuri cu ea la serviciu.

Tot mai mulţi oameni o caută cerându-i ajutorul. Venitul său, ca orice influencer, este din sponsorizări. 

Dintre numeroasele solicitări pe care le primeşte, tânăra a explicat că îşi alege persoanele care par să aibă cea mai mare nevoie de ele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici