Kelemen: Este prematur să vorbim despre demisia lui Igaş

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că este prematur să se vorbească în acest moment despre demisia ministrului de Interne, Traian Igaş, el adăugând că forţele de ordine au fost pe stradă şi au încercat să oprească actele de vandalism.

225 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Este prematur să vorbim despre demisia lui Igaş

Kelemen Hunor(Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

El a făcut aceste afirmaţii, întrebat fiind într-o conferinţa de presă, dacă, în urma incidentelor de duminică seară din Bucureşti, se impune demisia ministrului de Interne, Traian Igaş.

"Eu nu cred că în acest moment trebuie să vorbim despre demisia domnului Igaş. Forţele de ordine au fost pe stradă, au încercat să oprească acele acte de vandalism. În măsura în care au putut, au şi făcut", a declarat liderul UDMR.

Kelemen a făcut un apel la forţele de ordine şi la instituţiile statului ca, în cazul în care apar astfel de acte, să intervină.

"Atunci, intervenţia lor este absolut necesară în condiţiile legale şi cei care fac astfel de fapte şi care nu au, probabil, nicio legătură cu protestatarii paşnici trebuie traşi la răspundere, dar e prematur să vorbim despre demisii", a mai spus Kelemen Hunor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici