Kevin Spacey a fost găsit nevinovat pentru acuzaţiile de agresiune sexuală / În lacrimi actorul a spus: "Mi-am pierdut slujba, mi-am pierdut reputaţia, am pierdut totul"

Kevin Spacey a fost găsit nevinovat de infracţiuni sexuale împotriva a patru bărbaţi. Câştigător de Oscar, în vârstă de 64 de ani, Spacey a fost achitat după un proces care a început la sfârşitul lunii iunie.

4465 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey a fost găsit nevinovat pentru acuzaţiile de agresiune sexuală / În lacrimi actorul a spus: "Mi-am pierdut slujba, mi-am pierdut reputaţia, am pierdut totul"

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Kevin Spacey a fost găsit nevinovat de comiterea de infracţiuni sexuale împotriva a patru bărbaţi în Marea Britanie între 2001 şi 2013.

Câştigătorul premiului Oscar, în vârstă de 64 de ani, a fost achitat după un proces care a început la sfârşitul lunii iunie, în timpul căruia a fost descris ca fiind un "hărţuitor sexual" de către acuzare.

Când a depus mărturie, Spacey s-a luptat cu lacrimile în timp ce a povestit cum lumea lui "a explodat" atunci când au apărut alte acuzaţii împotriva sa în SUA, în 2017.

"A existat o grabă de a judeca şi înainte ca prima întrebare să fie pusă sau să se răspundă la ea, mi-am pierdut slujba, mi-am pierdut reputaţia, am pierdut totul în câteva zile", le-a spus el juraţilor.

Spacey, care a fost director artistic la teatrul The Old Vic din Londra între 2004 şi 2015, a fost acuzat că a drogat şi a întreţinut un act sexual cu un fost actor aspirant în timp ce dormea, precum şi de mai multe agresiuni asupra unui alt bărbat - un şofer care a afirmat că actorul l-a apucat atât de tare în zona intimă încât "aproape că a ieşit de pe şosea".

Un alt bărbat a afirmat că actorul de la Hollywood l-a supus unui tir de abuzuri sexuale "josnice", în timp ce al patrulea a spus că starul de la Hollywood l-a sărutat pe gât şi i-a spus să "fie cool", înainte de a-l atinge în zonele intime.

Spacey, cunoscut mai ales pentru filme precum American Beauty şi The Usual Suspects şi pentru serialul dramatic politic House Of Cards, a negat vehement toate acuzaţiile.

Un juriu de la Southwark Crown Court din Londra l-a achitat acum de toate acuzaţiile, anunţă Sky News.

Anul trecut, un  alt juriu din New York l-a găsit nevinovat pentru alte acuzaţii agresiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici