Kievul reclamă distrugerea unui depozit de petrol din Dnipropetrovsk de către armata rusă

Retrasă din jurul capitalei, armata lui Vladimir Putin a atacat aerian, în cursul nopţii, în zona Dnipropetrovsk.

325 afișări
Imaginea articolului Kievul reclamă distrugerea unui depozit de petrol din Dnipropetrovsk de către armata rusă

„În timpul nopţii, armata rusă a lansat mai multe atacuri aeriene asupra regiunii Dnipropetrovsk şi a lovit un depozit de petrol”, a scris şeful administraţiei militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, pe Telegram, declaraţie preluată de Ukrinform.

„Noaptea a fost plină de alarme, dificilă. Inamicul a atacat regiunea noastră de sus şi a lovit depozitul de petrol şi una dintre uzine. Depozitul de petrol cu ​​combustibil a fost distrus. Salvatorii încă se luptă cu flăcările centralei. Este un mare incendiu. Combustibilul arde”, susţine Valentin Reznicenko.

Nu este clar dacă au fost sau nu victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici