Klaus Iohannis, implicat într-un accident auto

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost implicat, marţi după-amiază, într-o tamponare pe o arteră circulată din municipiul Sibiu, intrând cu limuzina pe care o conduce în partea din spate a unui alt autoturism, fără ca vreo persoană să fie rănită.

47 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, implicat într-un accident auto

Klaus Iohannis, implicat într-un accident auto (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit martorilor, tamponarea s-a petrecut pe Calea Dumbrăvii din Sibiu, primarul, aflat la volanul limuzinei pe care o conduce de obicei, lovind partea din spate a unui alt autoturism.

"La volanul maşinii se afla, într-adevăr, primarul Iohannis. Nimeni nu a fost rănit, nici maşinile nu sunt foarte lovite. Cea a sibianului lovit are bara din spate îndoită, iar cea a primarului o defecţiune la radiator", a declarat corespondentului MEDIAFAX Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Potrivit sursei citate, nu a fost necesară intervenţia Poliţiei, cei doi şoferi înţelegându-se amiabil.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, conduce în oraş un BMW seria 7, de culoare albă, pus la dispoziţie de către distribuitorul de autoturisme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici