Klaus Iohannis va adresa, miercuri, ora 11.00, un mesaj Parlamentului, la un an de mandat

Preşedintele Klaus Iohannis va adresa, miercuri, la ora 11:00, un mesaj Parlamentului, înainte de începerea dezbaterii finale a legii bugetului de stat pentru anul 2016, a declarat, luni, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, la finalul şedinţei Birourilor Permanente Reunite.

303 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis va adresa, miercuri, ora 11.00, un mesaj Parlamentului, la un an de mandat

Klaus Iohannis va adresa, miercuri, ora 11.00, un mesaj Parlamentului, la un an de mandat (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Miercuri, vor avea loc dezbaterile finale şi votul. Înainte de începerea dezbateriilor finale asupra bugetului de stat, la care vor lua cuvântul liderii grupurilor parlamentare, va fi prezent în Parlament preşedintele României care a solicitat să adreseze un mesaj, la ora 11:00", a declarat preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, la finalul şedinţei Birourilor Permanente Reunite.

Deşi Călin Popescu Tăriceanu a propus ca mesajul preşedintelui Kalus Iohannis adresat Parlamentului să fie transmis, după adoptarea legii bugetului pentru anul 2016, conducerea Legislativului a decis să nu dea curs acestei propuneri, motivând că există riscul ca după adoptarea bugetului parlamentarii să plece.

Preşedintele Klaus Iohannis a preluat, oficial, mandatul de şef al satului, la 21 decembrie 2014, după depunerea jurământului de credinţă în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici