VIDEO  La o televiziune argentiniană s-a desfăcut şampania, după moartea Reginei: Bătrâna nazistă a murit, în sfârşit!

„În sfârşit, această bătrână nazistă a murit, s-a terminat odată pentru totdeauna, aplauze fulgerătoare pentru Satana care a luat-o”, sunt câteva dintre cuvintele uluitoare pe care jurnalistul argentinian Santiago Cuneo le-a rostit la vestea morţii Reginei Elisabeta a II-a.

3428 afișări
Imaginea articolului La o televiziune argentiniană s-a desfăcut şampania, după moartea Reginei: Bătrâna nazistă a murit, în sfârşit!

La o televiziune argentiniană s-a desfăcut şampania, după moartea Reginei: Bătrâna nazistă a murit, în sfârşit

Prezentatorul emisiunii „Cuneo al mediodia” a destupat o sticlă de şampanie şi a batjocorind-o în direct pe Regină, în timp ce invitaţii prezenţi în studio râdeau.

„Sărbătorim. A fost un chin. Acest fan al lui Hitler a ajuns, în sfârşit, la sfârşit", a spus Cuneo. Cuvintele lui au stârnit numeroase critici în Argentina. Pe Twitter, videoclipul a devenit viral şi majoritatea utilizatorilor s-a disociat de acest derapaj înfiorător.

Cuneo, pe lângă faptul că este jurnalist, este şi politician aparţinând Partidului Justiţiei, un partid politic cu orientare populistă în Argentina, fondat în 1947 de Juan Domingo Perón.

Războiul pentru Malvine îi desparte

Cauzele urii stau în dezacordurile străvechi care au existat între cele două ţări, Anglia şi Argentina, după războiul pentru controlul Insulelor Falkland-Malvine, purtat între aprilie şi iunie 1982.

Conflict care s-a încheiat cu victoria Londrei, chiar dacă Argentina a revendicat întotdeauna proprietatea, având în vedere proximitatea geografică de regiunea aflată în litigiu.

Guvernul argentinian a întâmpinat cu răceală vestea morţii Reginei Elisabeta a II-a.

La doar câteva ore după anunţul făcut de Palatului Buckingam, a apărut un tweet de la Casa Rosada: „Guvernul argentinian salută şi este aproape de poporul şi guvernul britanic pentru moartea şefului statului, Regina Elisabeta a II-a”, în timp ce nu a venit nicio declaraţie în nume personal de la preşedintele Alberto Fernandez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici