La plajă, de Paşte. Cum este să petreci cea mai sfântă sărbătoare din an în insulele Canare

  • Plajele canariene au bifat puţini turişti anul acesta
  • Insulele au graniţele deschise pentru europenii care vor să le viziteze
  • Insulele Canare au fost cele mai afectate din toate regiunile Spaniei
  • Turiştii trebuie să prezinte un test PCR negativ la sosire
630 afișări
Imaginea articolului La plajă, de Paşte. Cum este să petreci cea mai sfântă sărbătoare din an în insulele Canare

Sursa foto: profimedia

Canarienii sărbătoresc paştele pe plajă. Pandemia nu i-a oprit pe oameni să se bucure de soare pe ţărmurile Insulelor Canare. Cu toate astea, sâmbăta de Paşte a bifat mult mai puţini turişti anul acesta.

Restaurantele şi magazinele de pe coasta atlantică a Marocului au fost lăsate în mare parte pustii. Localnicii spun că anul pandemic a fost unul greu pentru Insulele Canare.

Ei au avut foarte puţini turişti, fiind cei mai afectaţi din toate regiunile Spaniei.

ABEL SAN BLÁS, localnic: „Nu avem nicio industrie în afară de turism. Toţi depindem de turism, indiferent în ce domeniu profesăm, în cele din urmă, toţi depindem de turism. Hotelurile sunt practic toate închise. Vom avea probleme economice grave nu doar în Canare, ci şi în toată ţara”

Dacă te bate gândul să pleci în vacanţă la ei, să ştii că ai nevoie doar de un test PCR negativ. Şi de un costum de baie.

Andrea Peachacova, femeie cehă care locuieşte în Insulele Canare: „Întotdeauna trebuie să aveţi cu voi un test PCR, care să fie negativ, evident, dar este destul de uşor să veniţi aici. Vă trebuie doar dovada rezultatului negativ la test, iar ofertele din hoteluri sunt foarte bune, la preţuri rezonabile”.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici