La spital, cu şarpele în jurul gâtului. Un bărbat a venit la urgenţe cu animalul de companie după el - VIDEO

Un bărbat a venit, duminică seară, la Spitalul Floreasca din Capitală, cu un şarpe anaconda pe care anterior l-a folosit pentru a speria o persoană de la care avea de recuperat o datorie.

866 afișări
Imaginea articolului La spital, cu şarpele în jurul gâtului. Un bărbat a venit la urgenţe cu animalul de companie după el - VIDEO

La spital, cu şarpele în jurul gâtului. Un bărbat a venit la urgenţe cu animalul de companie după el - VIDEO

Incidentul s-a petrecut duminică seară.

Bărbatul a venit la spital având o problemă medicală. El avea şarpele într-o pungă, iar ulterior l-a scos înfăşurându-l în jurul gâtului.

"Pacientul a venit la spital pentru că avea o problemă medicală, fiind însoţit de animalul de companie pe care n-a avut cu cine să-l lase. În urma consultului s-a constatat că problema de sănătate nu era una gravă şi nu era nevoie de internare", a declarat, pentru MEDIAFAX, Manuela Guran, medic primar medicină de urgenţă.

VIDEO StirileProTV.ro

Aceasta a precizat că este un obicei ca oamenii să vină la spital însoţiţi de diverse animale de companie pe care nu au cu cine să le lase în absenţa lor. De obicei, acestea sunt câini sau pisici.

Bărbatul a povestit că a fost lovit de un individ care îi datora nişte bani şi pe care a vrut să îl sperie cu şarpele anaconda.

La faţa locului au venit reprezentanţi ai Poliţiei Animamelor care au vrut să afle dacă bărbatul deţine şarpele legal, constatându-se că acesta nu avea autorizaţie, motiv pentru care a fost amendat cu 100 de lei, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

În urmă cu două săptămâni, un varan, de peste 1 metru lungime, a fost pierdut de proprietar în zona Patinoarului Flamaropol, animalul fiind găsit după cinci ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici