La Suceava defilare de 1 Decembrie va fi fără tehnica Armatei

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a anunţat, miercuri, programul manifestărilor de Ziua Bucovinei, 28 noiembrie, şi de Ziua Naţională, arătând că la defilarea din acest an nu va fi prezentă şi tehnica Armatei în urma unui ordin de ministru, transmite corespondentul MEDIAFAX

1844 afișări
Imaginea articolului La Suceava defilare de 1 Decembrie va fi fără tehnica Armatei

Defilare de 1 Decembrie fără tehnica Armatei la Suceava (Imagine: Alexandru Mihaescu/ Arhiva Mediafax Foto )

De 1 Decembrie, va fi organizată o cermonie în faţa Palatului Administrativ şi o paradă cu tehnică ISU şi a unor instituţii ale MAI.

La parada de 1 Decembrie din acest an nu va fi folosită tehnică a MApN ca urmare a unui ordin al ministrului Apărării, spune preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

El a menţionat că din discuţia avută cu cei de la Centrul Militar Judeţean, a înţeles că, faţă de anul trecut, nu va participa la paradă tehnica MApN, conform unui ordin al ministrului.

El a arătat că după amiaza va fi organizat un spectacol al Ansamblului „Ciprian Porumbescu”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici