La „vânătoare” de cluburi. Amenzile pentru încălcarea restricţiilor COVID nu îi sperie pe unii patroni

678 afișări
Imaginea articolului La „vânătoare” de cluburi. Amenzile pentru încălcarea restricţiilor COVID nu îi sperie pe unii patroni
Oamenii au dovedit deseori că nu stau rău cu inventivitatea atunci când vine vorba de ocolirea legii. Zilele trecute, Poliţia Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construieşte un cort, fără autorizaţie. Ieri seară, acolo s-a dat drumul ilegal la petrecere.
 
În timp ce ţările din Europa caută soluţii pentru concerte sau cluburi, România dă amenzi. Este normal ca cei care încalcă legea să plătească, însă la noi aceste reguli par să nu fie aceleaşi pentru toţi.
 
Pentru patroni, amenda este infimă dacă luăm în calcul că o singură masă la un astfel de club produce peste 2.000 de lei. În Capitală există peste 3.500 de cluburi, restaurante, baruri şi cafenele. 
 
Săptămâna trecută, autorităţile din Berlin au lansat planul de redeschidere a cluburilor, iar în Barcelona a avut loc un concert-pilot cu 5.000 de persoane. Atât Germania cât şi Spania încearcă prin aceste evenimente să redeschidă segmentul de divertisment. Testul COVID-19, obligatoriu negativ, vine la pachet cu biletul de intrare. 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici