Laboratoare clandestine de fabricat droguri, descoperite în mai multe garsoniere din Petroşani

Poliţiştii din Hunedoara au descoperit, miercuri, în urma unor percheziţii, mai multe laboratoare clandestine de fabricat droguri în garsoniere din municipiul Petroşani. Nouăsprezece persoane bănuite de trafic de droguri sunt audiate.

728 afișări
Imaginea articolului Laboratoare clandestine de fabricat droguri, descoperite în mai multe garsoniere din Petroşani

Laboratoare clandestine de fabricat droguri, descoperite în mai multe garsoniere din Petroşani

Potrivit IPJ Hunedoara, poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara şi procurorii DIICOT Hunedoara au făcut, miercuri, trei percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive fără a deţine autorizaţie legală şi trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 – 2017, membrii grupării infracţionale ar fi fabricat droguri de mare risc în laboratoare clandestine organizate în garsoniere din municipiul Petroşani, substanţele interzise rezultate fiind comercializate în localităţi din Valea Jiului.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate fragmente vegetale susceptibile a face parte din categoria substanţelor interzise, precum şi elemente ce pot constitui un laborator de condiţionare.

Nouăsprezece persoane au fost conduse la sediul DIICOT Hunedoara, pentru audieri.

În aceeaşi cauză, poliţiştii au mai ridicat fragmente vegetale ce fac parte din categoria drogurilor de mare risc, precum şi elementele unui laborator de condiţionare a substanţelor psihoactive, în urma unei percheziţii domiciliare efectuate la data de 11 august a.c..

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici