Lansarea candidaturii lui Dăncilă: Firea, selfie alături de Olguţa Vasilescu, însoţit de mesajul #ViataMergeInainte, pe Facebook - FOTO

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea şi-a făcut o poză alături de Lia Olguţa Vasilescu, la încheierea discursului de la evenimentul de lansare a programului de candidat la prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă, sâmbătă, pe scena de la Romexpo.

1626 afișări
Imaginea articolului Lansarea candidaturii lui Dăncilă: Firea, selfie alături de Olguţa Vasilescu, însoţit de mesajul #ViataMergeInainte, pe Facebook - FOTO

Gabriela Firea, selfie alături de Olguţa Vasilescu, la lansarea programului de candidat al lui Dăncilă

„#ViataMergeInainte #NuMorCaii #Renastere”, este mesajul pe Facebook, care însoţeşte mai multe fotografii puse pe Facebook de Gabriela Firea.

Selfie-ul a fost făcut de primarul general al Capitalei, în momentul în care mai mulţi social-democraţi au urcat pe scenă alături de Viorica Dăncilă, după ce a vorbit în faţa membrilor PSD, prezentându-şi programul de prezindenţiabil.

Ulterior momentului, candidatul PSD la prezidenţiale a fost felicitată de mai mulţi social-democraţi, prezenţi la reuniune, unii dintre aceştia făcându-şi poze cu telefonul alături de Viorica Dăncilă.

Gabriela Firea a deschis evenimentul de la Romexpo, printr-un discurs. Şi Lia Olguţa Vasilescu a vorbit, pe scenă, despre susţinerea Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale.

Sursa FOTO: Facebook Gabriela Firea

CEx al PSD a decis, vineri seară, ca Mihai Fifor să nu mai fie şeful campaniei electorale pentru prezidenţiale, au spus surse prezente la şedinţă, pentru MEDIAFAX. Responsablitatea organizării şi coordonării campaniei electorale va reveni liderilor locali Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu, Niculae Bădălău şi Dumitru Buzatu.

Taguri:
firea,
selfie,
vasilescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici