Lapoviţă şi ninsoare în Bucureşti. Schimbare bruscă de vreme în următoarele 12 ore. Informare METEO

Meteorologii anunţă că până luni seara vremea este deosebit de caldă în Capitală, înregistrându-se şi temperaturi de 21 de grade, însă de luni seara revin ploile şi chiar ninsoarea.

8822 afișări
Imaginea articolului Lapoviţă şi ninsoare în Bucureşti. Schimbare bruscă de vreme în următoarele 12 ore. Informare METEO

Lapoviţă şi ninsoare în Bucureşti. Schimbare bruscă de vreme în următoarele 12 ore. Când intră în vigoare avertizarea METEO

Administraţia Naţională de Metereologie anunţă că până luni la ora 21.00, în Capitală vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară când vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală de până la 40 - 45 km/h.

Începând cu ora 21.00 şi până marţi la ora 11.00, cerul va fi noros şi temporar vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, iar după miezul nopţii posibil trecător şi lapoviţă şi ninsoare.

Se vor acumula cantităţi de precipitaţii cuprinse între 15 şi 20 l/mp. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală între 35 şi 45 km/h. Temperatura minimă va fi de 2 - 4 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici