Lasconi, despre avaria din Câmpulung: Cel mai târziu, la ora 22:00 vom avea apă la robinet

Primarul oraşului Câmpulung, Elena Lasconi, anunţă că avaria care s-a produs luni noaptea şi a lăsat oraşul fără apă potabilă a fost remediată. „Cel mai târziu, la ora 22:00 vom avea apă la robinet”, anunţă Lasconi.

196 afișări
Imaginea articolului Lasconi, despre avaria din Câmpulung: Cel mai târziu, la ora 22:00 vom avea apă la robinet

Lasconi, despre avaria din Câmpulung: Cel mai târziu, la ora 22:00 vom avea apă la robinet

„Cel mai târziu, la ora 22:00 vom avea apă la robinet. Toată ziua am coordonat distribuţia apei (cu ajutor de la Pompieri, CBRN, ADP, Direcţia de asistenta socială) în tot oraşul şi am comunicat cu toate autorităţile (Prefectură, ISU Argeş şi Direcţia de sănătate publică) despre situaţia din Câmpulung. Avaria a fost remediată. Acum s-a dat drumul la apă, însă mai durează câteva ore până va ajunge la robinet (chestiuni tehnice de siguranţă)”, scrie pe Facebook Elena Lasconi.

Ea admite că este o rezolvare pe termen scurt.

„Soluţia e o nouă conductă de aducţiune. Anul acesta este în planul de investiţii. Ştiţi cu toţii că lucrările trainice nu au nicio legătură cu cârpelile. E nevoie de un proiect fezabil, bani şi un bun executant. O să se întâmple, dar durează. Dacă era uşor nu se ajungea aici. Îmi pare rău pentru disconfortul creat! Nu e vina nimănui. E o conductă din 1985 şi cu asta am spus tot. Dacă mâine vă pocneşte o conductă în casă cred că vă concentraţi să o reparaţi. Ca să fie o lucrare temeinică economisiţi bani şi luaţi una nouă. Mulţumesc echipei tehnice şi tuturor celor care s-au implicat pentru a rezolva această problemă! Vorbesc aici de pompieri, ADP, militarii CBRN, angajaţii EDILUL, poliţie, jandarmi, Direcţia de asistenţă socială, angajaţilor Primăriei şi nu în ultimul rând presei care ne-a ajutat să fiţi informaţi rapid! Vă mulţumesc vouă pentru înţelegere! Noi trebuie să fim uniţi mai ales la greu”, încheie Lasconi.

O avarie de proporţie care s-a produs luni noaptea a lăsat oraşul Câmpulung fără apă potabilă. Locuitorii şi instituţiile primesc apă cu ajutorul pompierilor şi al asistenţilor sociali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lasconi,
avarie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici