Lăzăroiu despre absorbiţia fondurilor UE: Impresia mea este că s-a pus prea mare accent pe cantitate

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat, marţi, că absorbţia fondurilor europene constituie o problemă spinoasă, dar că impresia lui este că s-a pus prea mult accent pe partea cantitativă, şi prea puţin pe rezultate.

123 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu despre absorbiţia fondurilor UE: Impresia mea este că s-a pus prea mare accent pe cantitate

Lăzăroiu despre absorbiţia fondurilor UE: Impresia mea este că s-a pus prea mare accent pe cantitate (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Toate proiectele, dintr-o vedere generală, nu sunt convins că-şi ating scopul, respectiv formarea profesională", a spus Sebastian Lăzăroiu.

Acesta a opinat că orientarea ar trebui să fie spre un set de priorităţi, iar selecţia proiectelor să fie făcută raportat la acestea.

"Cred că trebuie să ne orientăm spre un set de priorităţi. selecţia proiectelor trebuie să fie făcută în funcţie de aceste priorităţi pe care ni le stabilim", a susţinut Sebastian Lăzăroiu, în Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici