Lăzăroiu: Nu voi ezita să mă consult cu foştii miniştri Botiş şi Şeitan, dar şi cu premierul

Noul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat, vineri, după preluarea mandatului, că nu va ezita să se consulte cu foştii miniştri ai Muncii Ioan Botiş şi Mihai Şeitan, dar şi cu premierul Emil Boc.

162 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Nu voi ezita să mă consult cu foştii miniştri Botiş şi Şeitan, dar şi cu premierul

Lăzăroiu: Nu voi ezita să mă consult cu foştii miniştri Botiş şi Şeitan, dar şi cu premierul (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Sebastian Lăzăroiu a spus că a avut discuţii cu premierul Emil Boc despre priorităţile Guvernului pe sectorul care ţine de Ministerul Muncii, precizând că sunt lucruri pe care le cunoştea deja, dar şi lucruri pe care urmează să le pună la punct.

"Nu voi ezita să mă consult cu foştii miniştri ai Muncii, domnul Botiş, care a fost un ministru foarte bun, domnul Şeitan şi cu premierul Emil Boc, care a stat 45 de zile la Ministerul Muncii", a spus Sebastian Lăzăroiu, el fiind imediat corectat de Emil Boc, care a spus că au fost 44 de zile.

"Vă ţin pumnii, vă doresc succes!", i-a spus Emil Boc lui Sebastian Lăzăroiu, adăugând: "Avem un ministru al Muncii încă înainte de sfârşitul săptămânii, deci ne-am ţinut mai bine de cuvânt".

După declaraţiile de presă, premierul Emil Boc a plecat de la sediul Ministerului Muncii, urându-i încă o dată "succes" noului ministru şi bătându-l pe umăr.

Sebastian Lăzăroiu s-a întors în cabinetul său, pentru a continua discuţiile cu secretarii de stat şi cu preşedinţii autorităţilor din subordinea Ministerului Muncii.

Şeful statului a semnat, vineri, la propunea premierului, decretul de numire a lui Lăzăroiu în funcţia de ministru al Muncii.

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a depus apoi, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Muncii.

Ioan Nelu Botiş a anunţat, în 20 aprilie, că a demisionat din funcţia de ministru al Muncii, în contextul scandalului legat de angajarea soţiei sale într-un proiect european.

Intermatul la Ministerul Muncii a fost preluat în 22 aprilie de premierul Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici