Legea antifumat, adoptată de Comisia pentru sănătate

Legea antifumat a fost adoptată, vineri, în unanimitate, de Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor, membrii comisiei hotărând retragerea amendamentului care interzicea afişarea produselor din tutun în locurile obligatorii de trecere.

1134 afișări
Imaginea articolului Legea antifumat, adoptată de Comisia pentru sănătate

Legea antifumat, adoptată de Comisia pentru sănătate

„Iniţiativa legislativă a fost adoptată cu unanimitate de voturi, iar raportul comisiei va fi trimis spre adoptare plenului Camerei Deputaţilor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, deputatul PSD RRodica Nassar membră în Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor.

Deputaţii din Comisia pentru sănătate au ţinut cont de adresa venită din partea Consiliului Concurenţei şi au eliminat amendamentul care prevedea interzicerea afişării produselor din tutun în locurile obligatorii de trecere, pentru ca legea adoptată să nu fie considerată neconcurenţială, a precizat Rodica Nassar.

Legea antifumat ar urma să ajungă în plenul Camerei Deputaţilor, for decizional, urmând ca apoi să fie trimisă preşedintelui spre promulgare.

Proiectul de Lege privind modificarea şi completarea Legii nr.349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun interzice complet fumatul în toate spaţiile închise, în spaţiile închise de la locul de muncă, în locurile de joacă pentru copii, unităţi sanitare, precum şi cele de învăţământ, de stat şi private.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici