„Legea cazinourilor”, promovată de liberalul Florin Roman, a pornit de la un caz dramatic: „pacientul 0” a pierdut o avere şi a fost la un pas de sinucidere

„Pacientul 0” de la care a plecat propunerea legislativă pentru completarea OUG nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc a fost iniţiată de parlamentarul PNL Florin Roman, după ce politicianul a primit informaţii de la un fost coleg de partid, care are în familie un caz deosebit de grav.

1327 afișări
Imaginea articolului „Legea cazinourilor”, promovată de liberalul Florin Roman, a pornit de la un caz dramatic: „pacientul 0” a pierdut o avere şi a fost la un pas de sinucidere

Stelian Caramitru

Stelian Caramitru este angajat ca funcţionar public într-o structură a statului. Fiul său a picat în patima jocurilor de noroc la 17 ani, pornind de la pariuri sportive, şi ajungând la păcănele. Şi nu s-a vindecat nici până în prezent, la 34 de ani.

Omul nu a izbutit să-i rezolve problema copilului, în ciuda drumurilor făcute pe la tot felul de terapeuţi din România. Aşa a decis să-l contacteze pe deputatul Florin Roman.

După apariţia normelor, Stelian Caramitru vrea ca fiul său să nu mai fie lăsat să intre în cazinouri şi în săli de jocuri, după ce va completa cererea de auto-excludere (opţiune care acum nu există decât pentru mediul online), „pentru că joacă şi ultimul leu pe care-l are în buzunar, iar de câteva ori a vrut să se sinucidă”.

Povestea dramatică spusă de tatăl său, AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici