VIDEO  Legendarul luptător The Undertaker şi-a apărat soţia de un rechin intrând în apă

The Undertaker, o legendă a luptelor WWE din anii 1990, s-a poziţionat riscant în faţa unui rechin care înota aproape de ţărm, duminica trecută, în dorinţa de a-şi proteja soţia aflată pe plajă.

5921 afișări
Imaginea articolului Legendarul luptător The Undertaker şi-a apărat soţia de un rechin intrând în apă

Legendarul luptător The Undertaker şi-a apărat soţia de un rechin intrând în apă

Iubita vedetei, Michelle McCool, a făcut o fotografie cu fostul luptător stând în faţa rechinului şi a distribuit momentul pe contul de Twitter.

Ulterior, a precizat că este vorba despre un rechin care nu reprezentă nicio ameninţare pentru oameni.

În ciuda acestui fapt, alegerea lui The Undertaker a stârnit diferite reacţii şi comentarii din partea fanilor pe reţelele de socializare.

Michelle McCool şi The Undertaker sunt căsătoriţi din 2010 şi au împreună un copil. Nu a fost precizat locul în care a fost surprins rechinul.

Atacurile de rechini sunt frecvente în ultima perioadă, mai multe cazuri fiind identificate în Statele Unite ale Americii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici