Leroy Merlin retrage un produs cu defecţiuni care pot duce la răniri şi incendii. Clienţii care returnează produsul primesc banii înapoi

Reţeaua Leroy Merlin recheamă articolul 11500251 Grătar cărbuni Naterial Icarus, EAN: 3276000413639, vândut în perioada martie 2019 - august 2021.

8344 afișări
Imaginea articolului Leroy Merlin retrage un produs cu defecţiuni care pot duce la răniri şi incendii. Clienţii care returnează produsul primesc banii înapoi

Leroy Merlin retrage un produs cu defecţiuni care pot duce la răniri şi incendii. Clienţii care returnează produsul primesc banii înapoi

Informarea trimisă ANPC arată că articolul poate provoca accidentarea utilizatorului. Grătarul are multe defecţiuni de siguranţă care pot duce la răniri grave şi ireversibile (arsuri, incendii etc.).

Produsul a fost declarat nesigur şi neconform de către autorităţile franceze.

Compania roagă toţi clienţii care au achiziţionat acest produs să-l returneze în oricare dintre magazinele Leroy Merlin din România, urmând să primească contravaloarea produsului la simpla prezentare a acestuia în magazin.

Compania precizează că până în acest moment nu a fost înregistrat niciun accident care să fi fost generat de acest produs. Atenţionarea vizează 365 de produse cu EAN: 3276000413639.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici