Lider al lumii interlope din Ialomiţa, condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de minori

Un lider al lumii interlope din Ialomiţa, Gheorghe Toma, condamnat anterior pentru proxenetism şi vătămare corporală gravă, a primit o nouă pedeapsă, de patru ani de închisoare pentru trafic de minori, într-un dosar în care a fost judecat pentru că a determinat o fată de 16 ani să se prostitueze.

308 afișări
Imaginea articolului Lider al lumii interlope din Ialomiţa, condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de minori

Lider al lumii interlope din Ialomiţa, condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de minori (Foto: Shutterstock)

Magistraţii Tribunalului Ialomiţa l-au condamnat, vineri, la patru ani de închisoare şi doi ani de interzicere a unor drepturi pe Gheorghe Toma, cunoscut în lumea interlopă din judeţul Ialomiţa sub porecla "Gigi Piticu", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acesta fusese trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de minori, fiind acuzat că a obligat o tânără de 16 ani să se prostitueze în diverse zone din municipiul Slobozia. Adolescenta nu s-a constituit parte civilă în acest dosar.

Prin sentinţa pronunţată vineri, judecătorii de la Tribunalul Ialomiţa au dispus contopirea pedepsei de patru ani de închisoare pentru trafic de minori cu o altă pedeapsă, de cinci ani de detenţie, pentru proxenetism, aplicată în anul 2014 şi cu un rest de pedeapsă rămas neexecutat dintr-o condamnare pentru complicitate la vătămare corporală gravă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, în final bărbatul primind pedeapsa cea mai grea, aceea de cinci ani de închisoare şi trei ani de interzicere a unor drepturi.

El este obligat, de asemenea, să achite 7.500 de lei cheltuieli judiciare către stat.

Sentinţa pronunţată de Tribunalul Ialomiţa nu este definitivă şi poate fi contestată.

Gheorghe Toma este unul dintre cei mai cunoscuţi lideri ai lumii interlope din judeţul Ialomiţa, în ultimii ani el fiind trimis în judecată pentru mai multe infracţiuni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici