Lider PNL: Alungarea lui Raed Arafat de la Ministerul Sănătăţii face parte din şirul marilor erori făcute de Băsescu

Liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, declară că "alungarea" lui Raed Arafat de la Ministerul Sănătăţii face parte "din şirul marilor erori făcute de preşedintele Traian Băsescu", acuzaţia conform căreia Arafat nu ar înţelege reforma fiind "o impertinenţă".

375 afișări
Imaginea articolului Lider PNL: Alungarea lui Raed Arafat de la Ministerul Sănătăţii face parte din şirul marilor erori făcute de Băsescu

Lider PNL: Alungarea lui Raed Arafat de la Ministerul Sănătăţii face parte din şirul marilor erori făcute de Băsescu (Imagine: Toni Sabalasev/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Traian Băsescu a dat dovadă de "impoliteţe şi impertinenţă totală", "alungându-l" de la Ministerul Sănătăţii pe Raed Arafat.

"Decizia lui Traian Băsescu de a-l alunga pe Raed Arafat de la Ministerul Sănătăţii, prin acea intervenţie total deplasată de la televiziune, face parte din şirul marilor erori pe care actualul preşedinte le-a făcut. Să acuzi un om care este atât de departe de politicianism şi care a realizat atât de multe lucruri pentru ţara asta şi pentru noi toţi că nu înţelege cum este cu reforma, să îl acuzi pe cel care a reformat din temelii sistemul sanitar, mi se pare nu numai o gravă eroare, ci de-a dreptul o impoliteţe şi o impertinenţă totală pe care şi-a permis-o preşedintele", a spus Guruianu.

Liderul PNL Sfântu Gheorghe a adăugat că, deşi regretă plecarea lui Raed Arafat de la Ministerul Sănătăţii, se bucură pentru că acesta a demonstrat din nou că este "un om cu coloană vertebrală".

"Arafat este un om cu o mare valoare profesională şi nu merita palma pe care a primit-o", a conchis Mădălin Guruianu.

Raed Arafat a demisionat, marţi, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici