Liderii PNL din Timiş la meci, fără nicio regulă de distanţare socială

  • Nu au drumuri, scoli şi grădiniţe dar inagurează cu mare fast un stadion de liga a V-a
  • Investiţia inaugurată cu mare fast se ridică la aproximativ 200.000 de euro, în condiţiile în care şcoala şi grădiniţa din comună arată deplorabil
  • Mai marii PNL din judeţul Timiş au uitat de pandemie şi distanţarea socială şi au pus-o de o miuţă cu public în tribune
5382 afișări
Imaginea articolului Liderii PNL din Timiş la meci, fără nicio regulă de distanţare socială
Gheorghe Munteanu ex-pompier de la Opera Română din Timişoara, în prezent primar al comunei Liebling şi-a invitat colegii de partid la inaugurarea stadionului din comună. Suporterii echipelor de fotbal nu au voie pe stadioane, dar edilul a adus în tribunele noii arene peste 200 de localnici, care nu au respectat nicio regulă de distanţare socială. 
 
Au fost la meciul de inagurare mai marii PNL ai judeţului, printre care Alina Gorghiu, Marilen Pirtea şi Nicolae Robu, care a şi dat primul şut în minge. 
 
Investiţia inaugurată cu mare fast se ridică la aproximativ 200.000 de euro, asta în condiţiile în care şcoala şi grădiniţa din comună arată deplorabil, iar străzile din comună nu au văzut asfalt niciodată.  Culmea snobismului a avut loc la începutul partidei amicale dintre echipele Old Boys Atletico Madrid şi Old Boys Poli Timişoara, balonul de joc a fost adus de un elicopter privat care nu a fost nici el o investiţie foarte ieftină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici