Video Liderii unei reţele care a introdus în ţară peste 100 de kilograme de droguri, reţinuţi

Doi bucureşteni, lideri ai unei reţele de traficanţi de droguri care a introdus în ţară peste 100 de kilograme de droguri din Maroc în ultimii trei ani, au fost prinşi de poliţiştii Serviciului Antidrog având asupra lor 4,3 kilograme de haşiş, marfă evaluată la peste 20.000 de euro.

103 afișări

Poliţiştii antidrog din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au anunţat, vineri, destructurarea unei reţele de traficanţi de droguri, coordonată de cei doi bucureşteni, în vârstă de 28, respectiv 33 de ani.

Ofiţerii au organizat, în noaptea de joi spre vineri, o acţiune pe traseul Ploieşti-Bucureşti, în urma căreia i-au prins în flagrant delict pe cei doi suspecţi, în Piaţa Victoriei din Capitală, având asupra lor 4,3 kilograme de haşiş pe care le introduseseră în ţară în aceeaşi zi.

Potrivit anchetatorilor, gramul de haşiş este vândul în Capitală cu 30-60 de lei.

Din cercetări a rezultat că în ultimii trei ani bucureştenii au cumpărat din Maroc, au transportat, au introdus în ţară şi au vândut pe piaţa neagră peste 100 de kilograme de haşiş.

Cei doi au fost duşi la sediul DIICOT Bucureşti pentru audieri, fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă. Ei urmează să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru trafic internaţional de droguri de risc.

Ofiţerii BCCO Bucureşti - Serviciul Antidrog continuă activităţile în cauză, în vederea probării activităţii infracţionale a întregii reţele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici