Liderul ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a demisionat şi anunţă că se alătură protestatarilor

Liderul ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a transmis, joi, un comunicat de presă prin care anunţă că demisionează din funcţie, deoarece dezaprobă acţiunile Guvernului şi îşi exprimă solidaritatea cu cei peste 25.000 de sibieni şi peste 300.000 de cetăţeni care au protestat, alăturându-se lor, transmite cor

728 afișări
Imaginea articolului Liderul ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a demisionat şi anunţă că se alătură protestatarilor

Liderul ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a demisionat şi anunţă că se alătură protestatarilor (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi corespondentului MEDIAFAX de preşedintele organizaţiei municipale a ALDE Sibiu, Robert Paskuj, acesta a demisionat din funcţie, considerând că „funcţiile înalte sunt bune atunci când din acea postură poţi să faci bine pentru cei ce cred în tine”, Paskuj urmând să se alăture protestatarilor.

„Având în vedere evenimentele recente declanşate de acţiunile controversate ale Guvernului sprijinit politic de coaliţia PSD-ALDE şi condus de Sorin Grindeanu, vă anunţ că dezaprob aceste acţiuni şi îmi exprim public solidaritatea cu cei peste 25.000 de sibieni manifestanţi şi peste 300.000 de cetăţeni români din întreaga ţară ce se opun acestui abuz de putere. Printre aceşti manifestanţi am mulţi cunoscuţi, prieteni şi apropiaţi, faţă de care nu mă voi delimita şi cărora le transmit că au avut dreptate de curând, atunci când îmi spuneau că suntem din aceaşi generaţie, avem preocupări comune şi gândim la fel, asta însemnând că nu putem acţiona diferit. Nu în această chestiune importantă pentru ţară. În urmă cu nici două luni, unii dintre ei mi-au fost susţinători atunci când am candidat pentru alegerile Parlamentare. Cum să îi abandonez eu acum în această cauză? Ar fi nedem şi profund greşit din partea mea! Protestul la care participă în aceste zile românii este justificat iar acum mă alătur şi eu lor. Îmi pare rău că nu am făcut-o mai devreme, dar din această seară voi fi şi eu alături de ei în stradă!”, a transmis joi, Robert Paskuj.

Paskuj s-a înscrie în ALDE în luna noiembrie 2016, la scurt timp devenind preşedinte interimar. După aproximativ două luni, şi-a anunţat demisia.

„Demisionez din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale ALDE Sibiu, pentru că eu consider că funcţiile înalte sunt bune aunci când din acea postură poţi să faci bine pentru cei ce cred în tine. Iar oamenii ce cred în mine aşteaptă să fac acest pas pentru a contribui astfel la redarea unui climat de normalitate în viaţa pe care o trăim. La cei 31 de ani, am învăţat că a face politică înseamnă să fii alături de cei ce te susţin şi nu să te îndepărtezi de ei sau să îi respingi, pentru a da curs unor aşteptări de rang ierarhic”, a mai transmis Robert Paskuj.

Robert Paskuj are 31 de ani şi anterior înscrierii în ALDE a fost membru PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici