Liderul clanului Duduianu a murit la Penitenciarul-Spital Mioveni

  • Liderul clanului Duduianu, Nicolae, a murit la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat aproape o lună cu mai multe afecţiuni.
2546 afișări
Imaginea articolului Liderul clanului Duduianu a murit la Penitenciarul-Spital Mioveni

Liderul clanului Duduianu a murit FOTO Nicolae Duduianu/Facebook

Reprezentanţii Penitenciarului Spital Mioveni au transmis că Nicolae Duduianu a murit marţi.

„La Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar - spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecţiuni medicale cronice”, au transmis reprezentanţii penitenciarului.

Surse judiciare spun că este vorba de Nicolae Duduianu, lierul clanului Duduianu.

Decesul acestuia nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical şi vârstei înaintate a persoanei.

În conformitate cu prevederile legale s-au informat aparţinătorii, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, judecătorului de supraveghere a privării de libertate.

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Edi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potriivt declaraţiilor de la acea vreme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici