Liderul unei grupări infracţionale din Timişoara, Sorin Udrea, dat în urmărire naţională

Sorin Udrea, liderul unei grupări infracţionale, condamnat la 6 ani şi 8 luni de închisoare pentru constituire de grup infracţional şi complicitate la şantaj, a fost dat în urmărire naţională, vineri, după ce poliţiştii nu l-au găsit acasă, iar acesta nu s-a predat pentru executarea pedepsei.

1532 afișări
Imaginea articolului Liderul unei grupări infracţionale din Timişoara, Sorin Udrea, dat în urmărire naţională

Liderul unei grupări infracţionale din Timişoara, Sorin Udrea, dat în urmărire naţională

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, pe numele lui Sorin Udrea a fost eliberat un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce magistraţii Curţii de Apel Timişoara au decis, joi, să menţină condamnarea acestuia la 6 ani şi 8 luni de închisoare, sentinţă ce fusese dată de Tribunalul Timiş, în octombrie anul trecut.

Conform surselor citate, poliţiştii nu au reuşit până la ora transmiterii acestei ştiri să îl găsească pe Udrea, el fiind dat, vineri, în urmărire naţională.

De asemenea, în urmărire generală a fost dat şi Viorel Cosma, cunoscut sub numele de "Vio Blondu”, considerat locotenentul lui Udrea, care a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru constituirea unui grup infracţional organizat, tâlhărie în formă calificată şi contrabandă.

Conform reprezentanţilor IPJ Timiş, până acum, din cei cinci condamnaţi la pedepse cu închisoarea în "lotul Udrea", doi au ajuns în arestul Poliţiei şi vor fi transferaţi la penitenciar pentru executarea pedepselor. Este vorba despre Caius Gazibara, condamnat la cinci ani şi 10 luni de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, tentativă de omor calificat şi port fără drept a cuţitului în locurile publice şi despre Alin Buftea, condamnat la 4 ani şi o lună de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, braconaj în formă calificată şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii.

Al cincilea membru al grupării conduse de Sorin Udrea care a fost condamnat la închisoare este Stelian Mocanu, care a primit o pedeapsă de 5 ani pentru constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la tâlhărie în formă calificată şi la contrabandă şi şantaj. Acesta locuieşte pe raza judeţului Caraş-Severin, de punerea în executare a mandatului ocupându-se poliţiştii din acest judeţ.

Joi, magistraţii Curţii de Apel Timişoara au decis să menţină decizia Tribunalului Timiş din octombrie anul trecut de condamnare a lui Sorin Udrea, considerat liderul unei grupări infracţionale, la şase ani şi opt luni de închisoare, pentru contituirea unui grup infracţional, complicitate la contrabandă, şantaj şi alte infracţiuni. Sentinţa Curţii de Apel Timişoara a fost definitivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici