Ligia Deca, impresionată de un elev premiat care i-a mărturisit dorinţa sa

  • Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a întâlnit, marţi, la sediul instituţiei, cu elevii premiaţi la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru seniori.
  • Deca a fost impresionată de un elev care îşi doreşte ca performanţa să fie accesibilă oricărui elev.
8451 afișări
Imaginea articolului Ligia Deca, impresionată de un elev premiat care i-a mărturisit dorinţa sa

Sursa foto: Facebook/Ligia Deca

„A fost o mare bucurie să stau de vorbă astăzi (marţi - n.r.), la Ministerul Educaţiei, cu elevii premiaţi la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru seniori. Am avut un dialog direct, relaxat, matur, un prilej perfect să ascult propunerile valoroase venite din partea elevilor şi a profesorilor îndrumători”, spune Ligia Deca pe pagina sa de Facebook.

Deca a fost cel mai mult impresionată de dorinţa unui tânăr care a spus, cu toată convingerea, că îşi doreşte ca performanţa să devină accesibilă fiecărui copil.

„Cu acest gând în minte, le mulţumesc încă o dată atât elevilor, cât şi profesorilor şi părinţilor lor, pentru munca, dăruirea şi puterea de a duce educaţia la nivel de performanţă”, a mai spus ministrul Educaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici