Limuzine Mercedes şi maşini Ford pentru participanţii la summit-ul NATO de la Bucureşti

Secretarul de stat în MAE Victor Micula a precizat, vineri, pentru MEDIAFAX, că, pentru summit-ul NATO de la Bucureşti din 2 - 4 aprilie, Mercedes va furniza timp de două săptămâni, gratuit, limuzine, iar Ford va sigura câteva sute de maşini pentru coloanele oficiale.

3 afișări
Imaginea articolului Limuzine Mercedes şi maşini Ford pentru participanţii la summit-ul NATO de la Bucureşti

Limuzine Mercedes şi maşini Ford pentru participanţii la summit-ul NATO de la Bucureşti (Sursa Mediafax Foto)

Victor Micula a spus că organizatorii summit-ului speră ca săptămâna viitoare să semneze contracte cu mai multe companii cu care s-au purtat discuţii pentru diverse forme de sponsorizare, astfel încât să poată fi furnizată o listă de companii care fac parte din Comitetul de sprijin. De altfel, logo-urile tuturor acestor companii vor fi afişate pe pagina de Internet a summit-ului.

Conform sursei citate, Mercedes este una dintre companiile care vor prijini organizarea summit-ului este Mercedes, urmând să furnizeze timp de două săptămâni, gratuit, limuzine.

De asemenea, Ford va asigura câteva sute de maşini din coloanele oficiale. Alte companii care vor sprijini organizarea summit-ului prin prestaţii în natură sau financiar sunt Hilton, cramele Halewood şi Microsoft.

Pe de altă parte, companiile de telefonie mobilă au obţinut toate autorizaţiile de la primăriile de sector şi de la Primăria Generală a Capitalei şi aproape au finalizat lucrările de infrastructură în zona Palatului Parlamentului, astfel încât să poată garanta că 1.000 de celulare vor putea fi utilizate simultan la capacitate maximă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici