Linia 282 din Capitală va funcţiona temporar, duminică, pe traseu modificat

Linia 282 va funcţiona duminică temporar pe un traseu modificat cu ocazia organizării unui eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului.

135 afișări
Imaginea articolului Linia 282 din Capitală va funcţiona temporar, duminică, pe traseu modificat

Linia 282 din Capitală va funcţiona temporar, duminică, pe traseu modificat

STB anunţă că duminică, între orele 11.30 şi 14.00, cu ocazia organizării unui eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Str. Mr. Vasile Băcilă, pe tronsonul cuprins între Str. Răscoala 1907 şi Str. Radovanu.

Având în vedere această măsură, sub coordonarea agenţilor de poliţie de la Brigada Rutieră, autobuzele liniei 282 vor circula temporar pe traseu modificat, de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Mr. Vasile Băcilă, pe Şos. Colentina, Şos. Fundeni, până la „Institutul Oncologic”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici