Linia de metrou Republica-Dristor 2, modificată pentru modernizări

Circulaţia trenurilor metroului bucureştean pe relaţia Republica-Dristor 2 va fi modificat începând de sâmbătă, după ora 22:00, pentru modernizarea instalaţiilor de control al traficului de pe această magistrală şi pentru finalizarea lucrărilor la noul tronson, Nicolae Grigorescu-Linia de Centură.

6 afișări
Imaginea articolului Linia de metrou Republica-Dristor 2, modificată pentru modernizări

Linia de metrou Republica-Dristor 2, modificată pentru modernizări

Potrivit SC Metrorex SA, circulaţia trenurilor se va desfăşura conform unui grafic de circulaţie cu intervale de 10-14 minute între două trenuri succesive.

Prin aceste lucrări se creează premizele ca, odată cu punerea în funcţie a noului tronson, să se poată reduce intervalul de circulaţie dintre trenuri, astfel încât să se îmbunătăţească gradul de siguranţă şi confort al serviciilor oferite publicului călător, a adăugat sursa citată.

În cadrul noului grafic de circulaţie vor exista staţii unde se vor efectua transbordări ale călătorilor în trenuri aflate la liniile învecinate, în vederea continuării călătoriei.

Informaţiile privind modul de circulaţie vor fi comunicate în permanenţă atât de către personalul de conducere a trenurilor, cât şi de către personalul din staţiile de metrou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici